TINA STIEGER

TRENDRESEARCH & STRATEGIC ADVISORY
DIENSTEN            OVER MIJ
Ik maak de toekomst tastbaar en toegankelijk. Gebaseerd op onderzoek vertaal ik culturele en maatschappelijke trends binnen verschillende lifestyle sectoren.

Ik voorzie bedrijven en organisaties van strategische inzichten en inspiratie, waardoor ze in staat zijn om de toekomst te visualiseren en actie te ondernemen.


PROJECTEN


TRENDRAPPORT 2021/22
SUMMERY COSMEDICAL GROUP

                 

Wat betekent de toenemende onzekerheid te midden van belangrijke economische en sociale veranderingen voor ons, en hoe kunnen bedrijven effectief reageren op zowel korte als lange termijn?


LEES MEER ︎


TRENDRAPPORT & PRESENTATIE
FONTYS
ACADEMY FOR CREATIVE ECONOMIES

 

In welke richting gaat de snel veranderende wereld? Welke nieuwe producten en diensten zullen relevant zijn voor de consumenten van de toekomst?


LEES MEER ︎
KLEUR ONDERZOEK
S
EASONAL COLOR WHEEL


Het bos is een plek voor contemplatie, waardoor we opnieuw in contact kunnen komen met al onze zintuigen. Naarmate de tijd verstrijkt, ondergaat het bos een voortdurende verandering, waarbij het elegant het nieuwe en het oude in balans houdt.ONTDEK MEER ︎

STRATEGISCH ADVIES
BETER BED

                 

Hoe kunnen merken verder gaan dan alleen inspiratie vinden in trends en ze echt relevant en uitvoerbaar maken voor hun toekomstige strategieën?KLEURSTUDIE
KLEUREN VAN HET OPTIMISME

                 

Hoe stimuleert het samenspel van kleur met materiaal, structuur, vorm en licht onze zintuigen? Hoe kunnen specifieke kleuren ons welzijn bevorderen en bijdragen aan een hernieuwde verbinding met onszelf?


ONTDEK MEER ︎


TEXTIEL WORKSHOP
KVADRAT


Hoe kunnen kleur en textiel effectief worden geïntegreerd in interieurprojecten om tastbare ruimtes te creëren?


LEES MEER ︎TEXTIELE COLLECTIE
EDITION
INTERIO 2018


Met betrekking tot menselijke interventie in de natuurlijke omgeving en de inrichting van onze landschappen, veranderen textiel in systematische roosters van efficiëntie en geometrische schoonheid.


LEES MEER ︎

Copyright © 2023 Tina Stieger. All rights reserved.

Mark