︎TERUG

TRENDRAPPORT & PRESENTATIE

SUMMERY COSMEDICAL GROUP

Door de actuele pandemie, de klimaatcrisis en politieke onrust leven we momenteel in een tijd waarin onzekerheden groeien. Hierdoor vinden er op dit moment grote economische en sociale verschuivingen plaats. Onze levens zijn onvoorspelbaarder geworden, we voelen ons sneller kwetsbaar en gedesoriënteerd.

Wat betekenen deze veranderingen voor een bedrijf zoals Summery Cosmetics? Waarom zouden mensen nog behoefte hebben aan schoonheidsproducten in tijden van een mogelijke recessie? Waar liggen de kansen vanuit trends waarop Summery Cosmetics met hun producten en diensten in toekomst zou kunnen inspelen? Wat zijn de waarden en behoeften van de consument van de toekomst?

Dit trendrapport is op basis van het merk ‚Cenzaa‘ uitgewerkt. Er worden inzichten geven in cross-sectorale trends die op dit moment spelen en die relevant zouden kunnen zijn voor de toekomst van het merk op korte termijn binnen nu en 2 jaar. De trends zijn ook in een grotere trendcontext geplaatst om mogelijke kansen voor het merk op langere termijn zichtbaar te maken.

Het doel van het trendrapport is om inspiratie te bieden die in een later stadium kan worden geïntegreerd in verschillende marketingactiviteiten van het merk ‚Cenzaa‘.


 

                       
  


Copyright © 2022 Tina Stieger. All rights reserved.