︎TERUG


DESIGNER & TRENDRESEARCHER
            
Ik ben trendonderzoeker en multidisciplinair ontwerper, werkzaam op het gebied van kleur, materiaal en ruimte. In 2006 studeerde ik af aan de University of Applied Sciences en Arts in Industrial Design FHNW, Aarau, Zwitserland. In 2012 heb ik een Mastertitel Trend-forecasting behaald aan de Zurich University of the Arts in 2012.

Vanuit Eindhoven werk ik als freelance ontwerper en onderzoeker. Ik bied op maat gemaakte kleur- en materiaalworkshops aan voor professionals die kleur en materiaal verder willen verkennen in de context van trends. Verder adviseer ik middels gevisualiseerde trendrapporten bedrijven en organisaties over opkomende trends in relatie tot hun bedrijfsactiviteiten. Mijn werk is gebaseerd op een intuïtieve en visuele benadering met als doel te inspireren en betekenis te creëren.

Sinds 2018 ben ik docent bij Fontys International Lifestylestudies in Tilburg, waar ik lessen geef in Trendonderzoek, Living en Design-oriented Research. Mijn rol als docent is het inspireren van een nieuwe generatie studenten die leren bevragen hoe zij kunnen bijdragen aan een betere toekomst door middel van hun ideeën en kritisch denken.Tina Stieger
Sectie-C
Daalakkersweg 8.08
5641 JA Eindhoven
The Netherlands
tina[at]tinastieger.com