WAT?


Ik lever de tools om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Mijn inzichten en strategische adviezen komen in verschillende vormen op basis van uw vragen en wensen. Ik maak ze tastbaar door ze te vertalen in bijvoorbeeld een trendpresentatie, een trendrapport op maat of een creatieve workshop.


WAAROM?

Toenemende complexiteit en onzekerheid vragen om een beter begrip van wat de toekomstige consument drijft en waar zijn behoeften zich op de markt manifesteren. Door trends in een vroeg stadium te herkennen en te begrijpen, kunt u in de toekomst kansen met betekenis toe passen. 


HOE?


Door middel van verschillende methodische vaardigheden van trend- & toekomstonderzoek en mijn brede kennis als ontwerper, identificeer, analyseer en vertaal ik culturele en maatschappelijke trends in verschillende lifestyle sectoren.


︎︎︎

ONTRAFELEN

TRENDRAPPORT & PRESENTATIE
Dit pakket is afgestemd op uw behoeften en levert relevante trendinzichten voor uw toekomstige bedrijfsactiviteiten op korte en lange termijn. U ontvangt een op maat gemaakt trendrapport met key-take outs voor uw toekomstige activiteiten. Een presentatie zal het team in staat stellen om gezamenlijk de belangrijkste trendinzichten te begrijpen.

ACTIVEREN

TRENDS TOEPASSEN OP UW TOEKOMSTIGE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Trends bieden kansen voor uw toekomstige bedrijfsactiviteiten. Om ze toe te passen in uw business is een gezamenlijke aanpak nodig. We zoeken daarom samen door middel van diverse creatieve sessies naar nieuwe kansen en mogelijke vertalingen van de meest relevante trends. We maken ideeën concreet en schetsen een actieplan naar een toekomstbestendig merk.

TOEPASSEN

KLEUR- EN MATERIAALADVIES OP MAAT
In een tijd waarin kleur wordt beschouwd als een vervangbaar product, is het essentieel om nieuwe kleurverhalen te creëren die relevant zijn voor de toekomst.
Wat als we meer inspiratie putten uit de cycli in de natuur? Wat als we de vergankelijkheid van kleuren omarmen? Hoe kunnen we kleuren opnieuw verbinden met tijd en plaats?
Ik bied kleur- en materiaaladvies op maat dat nieuwe perspectieven opent voor een duurzamere toekomst.

︎

GET IN TOUCH!

tina@tinastieger.com


Mark