WAT?


Ik lever de tools om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Mijn inzichten en strategische adviezen komen in verschillende vormen op basis van uw vragen en wensen. Ik maak ze tastbaar door ze te vertalen in bijvoorbeeld een trendpresentatie, een trendrapport op maat of een creatieve workshop.


WAAROM?

Toenemende complexiteit en onzekerheid vragen om een beter begrip van wat de toekomstige consument drijft en waar zijn behoeften zich op de markt manifesteren. Door trends in een vroeg stadium te herkennen en te begrijpen, kunt u in de toekomst kansen met betekenis toe passen. 


HOE?


Door middel van verschillende methodische vaardigheden van trend- & toekomstonderzoek en mijn brede kennis als ontwerper, identificeer, analyseer en vertaal ik culturele en maatschappelijke trends in verschillende lifestyle sectoren.


︎︎︎

ONTRAFELEN

TRENDRAPPORT & PRESENTATIE
Afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten, biedt dit uitgebreide pakket waardevolle trendinzichten voor uw korte en langetermijn zakelijke activiteiten. U ontvangt een gepersonaliseerd trendrapport met belangrijke inzichten voor uw toekomstige activiteiten. Daarnaast zal een dynamische presentatie uw team inspireren en een gezamenlijk begrip bevorderen van mogelijke trendrichtingen in de toekomst.

ACTIVEREN

TRENDS TOEPASSEN OP UW TOEKOMSTIGE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Om trends effectief te integreren in uw bedrijf is een gezamenlijke aanpak essentieel. Samen zullen we nieuwe mogelijkheden verkennen en potentiële toepassingen van de meest relevante trends bespreken tijdens boeiende creatieve sessies. Ons doel is om deze ideeën om te zetten in concrete strategieën die de veerkracht en langetermijnsucces van uw merk garanderen. Door de trends tastbaar te maken, zullen we een uitgebreid actieplan opstellen om uw merk toekomstbestendig te maken.

TOEPASSEN

KLEUR- EN MATERIAALADVIES OP MAAT
De schoonheid van kleur komt tot leven wanneer het in interactie staat met verschillende vormen, materialen, oppervlaktes en licht. Mijn expertise ligt in het vastleggen van maatschappelijke en culturele trends en het vertalen ervan naar op maat gemaakte kleur- en materiaalpaletten die aansluiten bij uw merkidentiteit en toekomstige producten/diensten. Daarnaast bied ik gepersonaliseerde kleur- en moodboard workshops aan om nog beter aan uw specifieke behoeften te voldoen. Samen zullen we de mogelijkheden verkennen en unieke visuele representaties creëren die de esthetiek en relevantie van uw merk versterken.

︎

GET IN TOUCH!

tina@tinastieger.com


Mark