WAT IK DOE >


Ik maak mogelijke toekomsten tastbaar en toegankelijk. Op basis van onderzoek en experiment vertaal ik opkomende trends naar ervaringen met kleur, materiaal en vorm. Ik lever inspiratie en strategische inzichten voor bedrijven en organisaties die de toekomst willen visualiseren en daarnaar willen handelen.
SERVICES >


Trend Insights

                     

Trends geven betekenis, ze vertegenwoordigen de waarden en behoeften van de mens. Trendonderzoek moet daarom een essentieel onderdeel vormen van het creatieve proces van elk bedrijf om producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen aan een leven met betekenis in de toekomst.  


Ik adviseer middels gevisualiseerde trendrapporten bedrijven en organisaties over opkomende trends in relatie tot hun bedrijfsactiviteiten.Colour- and Materialadvisory


Ik bied op maat gemaakte kleur- en materiaalworkshops aan voor professionals die inzicht en inspiratie geven voor hun projecten.

Op basis van opkomende trends en geïnspireerd door de natuur leren de deelnemers eigen kleur- en materiaalcomposities maken.  


NEEM CONTACT MET MIJ OP
VOOR MEER INFORMATIE>

tina[at]tinastieger.com


Mark